SCHADEHERSTEL

Vroeg of laat overkomt het iedereen…

Een paaltje over het hoofd gezien, de auto naast u doet zijn deur wat te hard open of een voorrangsfout. Goed om te weten dat er een adres is dat uw auto weer als nieuw maakt. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dit uw enige keuze/mogelijkheid zou zijn. Maar vindt u het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden dat u helemaal niet kent en waar men u niet kent? U hoeft het dan ook niet te doen. Ook voor perfect schadeherstel is het onafhankelijke autobedrijf het juiste adres. Zij kennen immers u en uw auto! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich niet ongerust.

Onze goed uitgeruste schadeafdeling kan elke klus aan en handelt voor u de schade met de verzekering af. Daarbij is het eventuele eigen risico bespreekbaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij in korte tijd van alle merken en typen auto’s de schade vaststellen.

Kleine parkeerschades of hagelschades kunnen vaak onzichtbaar worden hersteld zonder spuiten en daardoor stukken goedkoper. Ook hier kunnen wij voor zorgen. Uiteraard voldoet onze spuiterij aan alle (milieu)eisen.